Komentáře ke článku: Hovězí maso a droby

Hovězí maso patří k biologicky nejhodnotnějším druhům masa. Je bohaté na vitamin B6, železo a zinek. Mimo hovězí svíčkové, je toto maso bohužel dost tučné. Má cihlově červenou až hnědočervenou barvu. Získává se z jalovic, krav, býků a volů (vykastrovaných býků). Nejlepší maso je z jalovic a ze tří až šestiletých volů. Pro kuchařské účely je nejvhodnější maso z kusů starých 18 měsíců.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní