Komentáře ke článku: Doba sklizně, kvalita a světová kvalifikace čaje

Kvalitu čaje určuje správná a pečlivá sklizeň čajových lístku a způsob zpracování. Doba sklizně je závislá na klimatických podmínkách v daných oblastech a je rozdělena na určitá období. Nejdůležitější je začít se sklizní čaje ve chvíli, kdy se mladé listy čajovníku začínají rozvíjet. Sklizeň začíná časně ráno a končí v poledních hodinách.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2019 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní