Komentáře ke článku: Doba sklizně, kvalita a světová kvalifikace čaje

Kvalitu čaje určuje správná a pečlivá sklizeň čajových lístku a způsob zpracování. Doba sklizně je závislá na klimatických podmínkách v daných oblastech a je rozdělena na určitá období. Nejdůležitější je začít se sklizní čaje ve chvíli, kdy se mladé listy čajovníku začínají rozvíjet. Sklizeň začíná časně ráno a končí v poledních hodinách.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní