Komentáře ke článku: Jak si doma vypěstovat papáju

Papája je u nás ve vybraných obchodech k dostání po celý rok. Je třeba se vyhýbat plodům se skvrnami. Papája by měla mít žlutooranžovou barvu, při stisknutí nesmí být plod příliš měkký. Čím je plod zelenější, tím je méně zralý (obsahuje více enzymů). Zelený plod je třeba nechat při pokojové teplotě dozrát, tj. počkat, až začne plod žloutnout a poddává se mírnému tlaku prstů.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní