Komentáře ke článku: Italské těstoviny - plněné, neplněné, polévkové

I když si těstoviny spojujeme především s italskou kuchyní, používají se všude na světě. Základní druhy se liší tvarem, pak jsou jakoby odvozené tvary, které se od sebe liší např. délkou, tloušťkou, vroubkováním, použitou příchutí nebo moukou.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2019 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní