Domácí pekárna TEFAL OW 400131
Domácí pekárna Tefal OW 400131 na chléb a jiné pečivo pro automatické pečení má 1 hnětací hák. Nabízí 13 přednastavených programů, které zvládnou chleba o hmotnosti 500, 750 a 1 200g, včetně bezlepkového. Pekárna má dvě výměnné nádoby (kruhovou a obdélníkovou), lze tedy upéct chléb kulatý (do 1 000 g těsta) či hranatý (do 1 200 g těsta). U propečení kůrky se dá zvolit stupeň světlá, střední, tmavá. Zajímavým doplňkem je funkce Keep warm, udržování teplého jídla po dobu 1 hodiny.
Technické parametry:
- příkon 680 W
- hmotnost 8 kg
- rozměry (v x š x h) - 31×39×27,5 cm
- provedení výrobku barva - stříbrná
- možnost nastavení velikosti chleba - ANO
- možnost nastavení propečení kůrky - ANO
- počet volitelných programů – 13
- program marmeláda - ANO
- velký kontrolní průzor pro možnost sledování průběhu pečení
- bezlepkové pečení – ANO
- program rychlé pečení – ANO
- funkce odložený start – ANO
- funkce udržování teploty po ukončení programu - ANO
- tepelně izolované plastové tělo přístroje
- akustický signál pro vložení dalších ingrediencí - ANO
Přednastavené programy:
- 1. Základní – dá se použít na většinu receptů, v kterých se používá bílá mouka.
- 2. Rychlý – rychlejší verze programu Základního programu.
- 3. Celozrnný – s použitím celozrnné mouky.
- 4. Žitný – pro chléb s žitnou moukou.
- 5. Francouzský – používá se pro pečení tradičního křupavého francouzského světlého chleba.
- 6. Sladký - hodí se pro recepty, které obsahují více tuku a cukru (koláče nebo těsto s mlékem). Nelze překročit celkovou hmotnost těsta 1 000 g u hranaté nádoby a 750 g u kulaté nádoby na pečení.
- 7. Super rychlý chléb – pouze chléb z bílé mouky.
- 8. Koláč – pro pečení moučníků a koláčů, které obsahují prášek do pečiva.
- 9. Bezlepkový – chléb z bezlepkové směsi.
- 10. Těsto – příprava kynutého těsta a čerstvého těsta bez kvasnic (na nudle) bez tepelné úpravy.
- 11. Tradiční těsto – neprovádí tepelnou úpravu. Používá se pro hnětení a zpracování těsta, které potřebuje kynout delší dobu (déle než 4 hodiny). Výsledkem je kynuté těsto, které výrazně jinak voní. Pečení se následně provádí v klasické troubě.
- 12. Džem – příprava džemů a kompotů.
- 13. Pouze pečení.
Sdílet na:
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...