Domácí pekárna ETA 2147 90000 Duplica Vital
Elegantní nerezová pekárna chleba ETA 2147 90000 Duplica Vital se 2 hnětacími háky a 2 nádobami s nepřilnavým povrchem, má možnost výběru ze 2 velikostí chleba (max. objem 1300g). Tato pekárna nabízí pečení různých druhů chleba a přípravu nejrůznějších druhů těst. Má 13 přednastavených programů (včetně programů Vital a Kvašení - patentováno firmou ETA). Snadno v ní připravíte chléb přírodní cestou, včetně bezlepkového, bez použití konzervačních látek, ale také jogurty či sojové sýry. U propečení kůrky se dá zvolit stupeň světlá, střední, tmavá. Pekárna má časovač, který umožňuje posunout ukončení programů až o 13 hodin.
Technické parametry:
- příkon 815 W
- hmotnost - 7,5 kg
- rozměry (v x š x h) - 35,5 x 38 x 32,5 cm
- provedení výrobku barva - nerez
- maximální objem náplně - 1400 g
- možnost nastavení velikosti chleba - ANO
- možnost nastavení propečení kůrky - ANO
- počet volitelných programů – 13
- displej se zobrazením stavu přípravy - ANO
- bezlepkové pečení – ANO
- možnost přípravy kváskového chleba a domácího kvásku
- funkce odložený start – 13 hodin
- funkce udržování teploty po ukončení programu - ANO
- akustický signál pro vložení dalších ingrediencí - ANO
- antiadhézní úprava formy na chleba
- časovač pro dlouhodobé kvašení (sýry, slady, kultivace kultur apod.)
- ohřev jídel 20-50 °C
- víko se skleněným průzorem
- nastavení teploty – (20-50 °C)
- příslušenství – 2 velké a 4 malé hnětací háky
Přednastavené programy:
- 1. Vital
- 2. Klasik – určen pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb, také pro chléb ochucený bylinkami a rozinkami. Tento program se používá nejvíce.
- 3. Celozrnný – určen pro pečení celozrnného chleba z mouky s nízkým obsahem lepku. Toto nastavení poskytuje delší čas na hnětení/míchání, kynutí (tj. nabobtnání zrn) a předehřátí.
- 4. Toastový – určen pro pečení lehkého chleba, francouzského chleba s křupavou kůrkou a lehkým středem.
- 5. Rychlý - určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba. Chléb pečený v tomto režimu je menší a má hutnější střed.
- 6. Sladký - určen pro pečení sladkých typů chleba s křupavější kůrkou.
- 7. Dort – určen pro hnětení/míchání surovin (např. na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas. V tomto režimu nelze nastavit velikost dortu.
- 8. Džem – pro přípravu džemu, marmelády nebo kompotu z čerstvého ovoce. V tomto režimu nelze nastavit velikost a barvu.
- 9. Těsto – určen pro přípravu (hnětení/míchání a následné kynutí) těsta bez pečení. K přípravě těsta lze použít různé suroviny pro různé druhy pečiva (např. chlebové rohlíky, pizza atd.).
- 10. Ultra rychlý – určen pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba. Toto nastavení zkracuje čas potřebný k hnětení/míchání, kynutí a následného pečení na minimum. Chléb pečený v tomto režimu je menší a má hustý střed.
- 11. Pečení – určen pro pečení hnědého chleba, dortů nebo sekané. Program je přednastaven na 10 minut. Délku pečení však lze upravit podle potřeby tlačítkem ČAS. Nejdelší nastavení je na 1 hodinu. V tomto režimu nelze nastavit velikost.
- 12. Dezert – určen pro hnětení/míchání surovin (např. na dort, koláč), které se následně pečou po nastavený čas. V tomto režimu nelze nastavit velikost.
- 13. Kvašení – určen pro přípravu kváskové kultury (kvásku) jogurtu a obilných sladů. Teplotu lze nastavit v rozsahu 20 – 50 °C (vždy v krocích po 2 °C). Nejdelší nastavení je na 13 hodin. V tomto režimu nelze nastavit velikost a barvu.
Sdílet na:
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...