Komentáře ke článku: Zpracování ryb - rybí výrobky

Při veškerém zpracování ryb by měly být dodržovány přísné hygienické předpisy, které jsou zárukou vysoké kvality a zdravotní nezávadnosti produktů. Hygienické normy by měly být samozřejmostí i při skladování a následné přepravě rybích výrobků. Při nesprávném zacházení, skladování a zpracování ryb dochází k rychlému rozkladu proteinů. Takové změny se projeví vyšší intenzitou nepříjemného rybího zápachu i chuti. Technické vybavení továren na zpracování ryb umožňuje jejich strojové opracování, výrobu chlazených, mražených a uzených výrobků a používání kvalitních obalů včetně vakuování.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní