Komentáře ke článku: Brynza - slovenský ovčí sýr

Brynza (slovensky bryndza) je typickým slovenským plnotučným sýrem s ojedinělou chutí, jediným konzervantem je sůl. Kvalitní brynza se vyrábí z ovčího mléka, kdy jeho podíl musí být alespoň 50%. Některé druhy brynzy se vyrábějí z většího podílu kravského mléka, ale zde už se nejedná o pravou brynzu.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní