Komentáře ke článku: Úprava račího masa

Z raků se konzumuje pouze maso z klepítek a ocásků. Tepelně se upravují živí raci, které je před vařením nutné nejprve dobře očistit ve studené vodě pomocí kartáčku. Račí maso se používá k přípravě ragú, rizot nebo jako ozdoba některých rybích pokrmů.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní