Komentáře ke článku: Čaj z šípků na více způsobů

Šípky sbíráme raději pěkně tuhé a vyzrálé, i když ty měkké jsou nejsladší. Nejčastěji se čaj vaří z rozdrcených plodů. Hotový nápoj však může obsahovat droboučké chloupky, proto je nutné jej velmi důkladně přecedit. Šípkový čaj se má podávat vždy čerstvý.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2019 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní