Komentáře ke článku: Cizrnové placičky pro bezlepkovou dietu

Nejlepší způsob přípravy cizrny je vařením. Uvařená cizrna má mnohostranné použití, je vhodná jako příloha k masu, do salátů, k přípravě pomazánek, dá se kombinovat i s rýží. Pečená v troubě nebo smažená cizrna je hůře stravitelná, neboť část škrobu se stane odolnou vůči žaludečním šťávám. Tato úprava není vhodná pro jedince s trávicími problémy.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2017 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní