Komentáře ke článku: Zelený čaj - původ, zpracování, obsah, účinky

Zelený čaj má svůj původ v Číně a Japonsku, kde je po století znám nejen pro své osvěžující účinky. V současné době se pěstuje ve více než 30 státech světa. Od černého čaje, který je spíš pochoutkou, neboť mnohým lidem zelený čaj nechutná, se liší tím, že neprochází fermentací. Při zpracování se využívají čerstvě sklizené lístky. Po usušení zpracování končí, barva zůstává, zdraví prospěšné látky (minerální látky a vitamíny) jsou zachovány.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní