Komentáře ke článku: Zahřívací (jang) a chladící (jin) potraviny

Existují potraviny, které zvyšují horkost v těle a naopak takové, které organismus ochlazují. V případě, že patříte mezi jedince, kteří mívají problémy s nadměrným pocením, zkuste se zamyslet nad skladbou svého jídelníčku a snižte množství zahřívacích potravin. Ten, kdo chce ubrat na váze nejen pomocí sportu, měl by naopak omezit ochlazující potraviny, neboť ochlazený organismus nedokáže správně spalovat tuky. Správně zvolená zimní strava nejen zahřeje, ale i zmírní touhu po sacharidech a dodá potřebnou tělesnou energii.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní