Komentáře ke článku: Úprava skopového masa

Za nižší konzumací skopového masa stojí jeho osobitá vůně. Jsou však země, kde je toto maso oblíbené právě pro jeho osobité aroma. Patří k nim např. Chorvatsko, Španělsko, Mexiko. Osobité aroma lze částečně potlačit jak tepelnou úpravou, tak i použitím koření (česnek patří k základnímu koření potlačující specifickou vůni). Přestože skopové maso neobsahuje velké množství tuku, jeho tuk poměrně rychle stydne. Proto podáváme skopové maso ještě horké, a to na předem předehřáté talíře.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní