Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Vitamin B5 – panthenol - kyselina pantoténová (KP)
Inositol (dříve označení vitamin B8)
Technika kojení
Mateřské mléko
Selen (Selenium, Se)
Hlavní stránka
>
Základní složky potravin
>
Těstoviny
>
Těstoviny, původ, obliba
Komentáře ke článku: Jak správně uvařit těstoviny
Těstoviny „al dente“, tedy na skus, jak říkají Italové, znamená, že jsou ve
svém středu
trochu tvrdší. Rozlomíte-li správně uvařenou špagetu, má mít uprostřed tmavší tečku. Takto uvařené těstoviny jsou
lépe stravitelné
.
zobrazit celý článek ... Jak správně uvařit těstoviny
Sdílet na:
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (
registrační formulář
) a aktivně přihlášený uživatel (
přihlásit se
).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Těstoviny - původ
Proč se staly těstoviny tak populárními?
Jak správně uvařit těstoviny
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Dětská výživa
Spalovače tuků
Rodinné fotky
Výživa miminek a dětí
Mateřské školky
(c) Naše výživa, 2010-2020 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní