Komentáře ke článku: Máslo ze smetany

Máslo je tuk živočišného původu, který se vyrábí z mléčného tuku. Má specifickou chuť i aroma. Máslo se prodává balené, podle druhu se liší kvalitou i cenou. Kvalita másla záleží především na obsahu mléčného tuku. Klasické máslo ze smetany obsahuje minimálně 80% mléčného tuku, převážná většina vyráběných druhů másel má obsah mléčného tuku 82%. Aby mohl výrobek používat slovo máslo, musí obsahovat minimálně 40% mléčného tuku.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní