Komentáře ke článku: Skopové maso

Skopové maso se získává ze skopců, beranů, ovcí, bahnic. Nejlepší je maso z jednoročních a dvouročních kusů. Podle věku zvířete je skopové maso cihlově červené až tmavočervené. Maso je jemně vláknité, nevýhodou je příliš výrazná chuť s osobitým pachem a rychlé tuhnutí skopového loje. Z těchto důvodů je nutné podávat pokrmy ze skopového masa horké, nejlépe na předem předehřáté talíře. Skopové vnitřnosti na trhu nejsou.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2020 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní