Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Inositol (dříve označení vitamin B8)
Vitamín B9 (kyselina listová, acidum folicum)
Výživa těhotných žen
Nerozpustná vláknina
Rozpustná vláknina - psyllium
Hlavní stránka
>
Kuchyňské přístroje a náčiní
>
Lednice a mrazáky
>
Důležité ukazatele pro nákup lednice či mrazáku
Komentáře ke článku: Správné mražení
Pro správné mražení platí, že čerstvé potraviny se musí zmrazit
na -18 °C během 24 hodin
. Přitom teplota ostatních, již zmražených potravin, se může zvýšit
maximálně o 3°C
.
zobrazit celý článek ... Správné mražení
Sdílet na:
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (
registrační formulář
) a aktivně přihlášený uživatel (
přihlásit se
).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Lednice volně stojící, nebo vestavná?
Lednice - co nám prozradí energetický štítek
Lednice - hlučnost a klimatická třída
Objem lednice
Lednice - zásady, které pomáhají snížit spotřebu energie
Lednice - chladící agregát a technologie NO FROST
Lednice – čtyři základní typy provedení
Lednice- užitečné funkce a programy
Správné mražení
Hvězdičky označující výkon mražení
Udržení provozní teploty lednice - akumulační doba
Mrazící výkon a míra hlučnosti
Lednice – vnitřní vybavení
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Návody na nápoje
Domácí lékař
Spalovače tuků
Katalog plaváníček
BIO potraviny
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní