Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Vitamin B7 - H (Biotin)
Inositol (dříve označení vitamin B8)
Nedostatek či nadbytek mateřského mléka
Vláknina jako prevence civilizačních chorob
Červená řepa
Hlavní stránka
>
Základní složky potravin
>
Tuky
>
Co to jsou tuky?
Komentáře ke článku: Dělení tuků podle původu a typu
Podle
původu
dělíme tuky na
rostlinné a živočišné
. Z pohledu vlivu tuků na naše zdraví je však vhodnější je dělit podle
typu mastných kyselin
v nich obsažených.
zobrazit celý článek ... Dělení tuků podle původu a typu
Sdílet na:
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (
registrační formulář
) a aktivně přihlášený uživatel (
přihlásit se
).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Tuky
Tuky - doporučený denní energetický příjem
Dělení tuků podle původu a typu
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Dieta při diabetes
Zadržování vody v těle
Plodné dny výpočet
Výživa miminek a dětí
Mateřské školky
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní