Komentáře ke článku: Vaříme luštěniny - jak předejít nadýmání

Luštěniny, jako je hrách, čočka, fazole a cizrna jsou nejen velmi chutné, ale i zdravé. Na světě jich existuje téměř tisíc druhů. U nás jsou však luštěniny stále neprávem opomíjeny. Přitom by v jídelníčku rozhodně neměly chybět, protože obsahují velké množství bílkovin a cenných minerálních látek. Poslední dobou se s nimi můžeme setkat i na menu špičkových restaurací. Luštěniny výborně chutnají v salátech, kaších a jako přílohy k masu.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2019 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní