Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Vitamín D (cholekalciferol, ergokalciferol)
Antioxidanty - polyfenoly - flavonoidy
Jod (Jodium, J)
Rozpustná vláknina - psyllium
Pórek
Hlavní stránka
>
Nápoje a koktejly
>
Čaj
>
Zelený čaj
Komentáře ke článku: Správná příprava zeleného čaje
Pití zeleného čaje významnou měrou
snižuje
riziko rozvoje rakoviny. Za
bezpečnou a účinnou
se považuje dávka, která odpovídá minimálně 10 šálkům zeleného čaje za den, tj. více než
2,5 litru
čaje.
zobrazit celý článek ... Správná příprava zeleného čaje
Sdílet na:
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (
registrační formulář
) a aktivně přihlášený uživatel (
přihlásit se
).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Zelený čaj - původ, zpracování, obsah, účinky
Správná příprava zeleného čaje
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Návody na nápoje
Fotky porodnice
Rodinné fotky
Vitamíny, minerály, ...
Katalog plaváníček
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní