Přihlášení
|
Registrace
Základní složky potravin
Dětská výživa
Potravinové doplňky vitamíny, minerály
Výživa těhotných a kojících žen
Vaříme a pečeme
Nápoje a koktejly
Kuchyňské přístroje
Etika stolování
Diety hubnutí
Rady návody
Zajímavé články
Nedostatek či nadbytek mateřského mléka
Jod (Jodium, J)
Co je to vláknina??
Vláknina jako prevence civilizačních chorob
Česnek setý
Hlavní stránka
>
Nápoje a koktejly
>
Čaj
>
Zelený čaj
Komentáře ke článku: Správná příprava zeleného čaje
Pití zeleného čaje významnou měrou
snižuje
riziko rozvoje rakoviny. Za
bezpečnou a účinnou
se považuje dávka, která odpovídá minimálně 10 šálkům zeleného čaje za den, tj. více než
2,5 litru
čaje.
zobrazit celý článek ... Správná příprava zeleného čaje
Sdílet na:
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Přidat komentář
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:
Domací lékař - alternativní medicína
léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
Všechny články v aktuální sekci:
Zelený čaj - původ, zpracování, obsah, účinky
Správná příprava zeleného čaje
Zajímavé weby:
Vše o těhotenství, porodnice, ...
Výchova dětí a jejich zdraví
Numerologie
Význam a původ křestních jmen
Naše žena - vše pro moderní ženu
Nejpoužívanější jména
Domácí lékař
Moje první těhotenství
Mateřské školky
BIO potraviny
(c) Naše výživa, 2010-2023 -
Provozní podmínky serveru
-
Použití cookies
-
Kontakty
Zobrazit verzi:
Klasická
|
Mobilní