Komentáře ke článku: Přepuštěné máslo - ghí

Název ghí pochází z indické medicíny, která považuje přepuštěné máslo za jednu ze základních potravin pro zdraví, dobrou kondici, zdravý vzhled, duševní rovnováhu a dobré trávení. Již naše prababičky věděly, že přepuštěné máslo vydrží několik měsíců a snese vysokou teplotu při vaření. Během procesu jeho přípravy se odstraní mléčná bílkovina a další látky, které způsobují alergii nebo intoleranci mléka. Přepuštěné máslo se dá koupit, ale můžete si ho připravit i doma.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2017 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní