Žampiony na smetaně plněné drůbežím masem


Ingredience:


  • 8 větších žampionů
  • 8 plátků anglické slaniny
  • 1 cibule
  • 1 pórek
  • 1 červená paprika
  • 150 g pečeného drůbežího masa
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • pepř
  • sůl
  • 8 párátek
  • kousek másla nebo olivový olej

Postup přípravy:


  • Žampiony omyjeme a opatrně odstraníme nožičky a vnitřní okraje kloboučků, abychom získali větší prostor na plnění. Neloupeme!
  • Odřezané části pokrájíme a smícháme s oloupanou, na drobno nakrájenou cibulí a červenou paprikou. Dáme na pánev a směs krátce podusíme na másle nebo olivovém oleji.
  • Do směsi přidáme pokrájené drůbeží maso bez kůže, pórek, zakysanou smetanu, hořčici, pepř a sůl.
  • Kloboučky žampionů naplníme připravenou směsí, omotáme plátky slaniny, které připevníme párátky.
  • Dáme do zapékací mísy a 10 minut dusíme v troubě.
  • Podáváme s bagetkou nebo tmavým toustovým chlebem.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2017 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní