Komentáře ke článku: Šumivé víno – teplota, servírování

Šumivé (Champagne, Cava, Sekty) - víno se podává chlazené, vyžaduje teplotu 4°C - 6°C. Zátka bývá jištěna drátěným košíčkem (agrafou). Naléváme podle pořadí význačnosti. Dnes je moderní podávat suché šumivé víno jako univerzální nápoj k hlavnímu pokrmu i jako aperitiv.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
Všechny články v aktuální sekci:

 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní