Komentáře ke článku: Kaseri (Kaser) - polotvrdý ovčí sýr

Kaseri sýr je spolu s fetou jedním ze dvou nejstarších sýrů na světě a patří do kategorie řeckých tradičních sýrů. Jde o žlutý, polotvrdý sýr s pikantní chutí, který je vyráběný především z ovčího mléka nebo s přimícháním mléka kozího v množství nepřesahujícím 20 %. Před vlastní konzumací prochází nejméně 3 měsíčním zráním na místě, kde teplota nepřesáhne 18°C.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní