Komentáře ke článku: Hřebíček – proti bolestem zubů a paradontóze

Hřebíček je pro své výrazné aroma a vynikají chuť součástí mnoha směsí (např. kari koření, perníkové koření). Používá se ke kořenění sladkých potravin, rýže, omáček a masa, přidává se do cukroví, nakládaného ovoce, marmelád, kompotů, ale i do nápojů (svařené víno, punč). Dají se z něho připravit éterické oleje a tinktury, které mají léčebné a hygienické účinky.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní