Rychlý dezert z čerstvé papáji

Papáju jíme hlavně čerstvou, například nakrájenou na kostičky nebo na plátky. Můžeme z ní připravit džemy či kompot. Dá se ochutit citrónovou šťávou. Výborně se hodí i do ovocných salátů, zvláště v kombinaci s citrusovými plody, nebo rybízem.

obrázek ke článku Rychlý dezert z čerstvé papáji

Lehký dezert z papáji


  • Plod rozpůlíme, oloupeme a odstraníme semena.
  • Dužinu zbavenou semen nakrájíme na kostky.
  • Pro zvýraznění chuti můžeme dřeň papáji pokapat citronem.
  • Takto připravenou papáju smícháme s medem a jogurtem.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2017 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní