Komentáře ke článku: Strojkové cukroví - základní recept

Strojkové cukroví patří k velmi oblíbeným druhům cukroví, které oceníte nejen o Vánocích. Příprava je celkem jednoduchá. Hotové těsto se po dávkách vkládá do masového strojku s nástavcem (resp. do mlýnku na maso s nástavcem či tvořítkem na cukroví), čímž lze vytvořit různé tvary, jako například kolečka, tyčinky, podkovy, rohlíčky, hvězdičky atd. Ten, kdo nemá strojek na maso, můžete použít cukrářský sáček s různými nástavci.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Vložení nového komentáře
Diskuzní příspěvek může vložit pouze registrovaný (registrační formulář) a aktivně přihlášený uživatel (přihlásit se).

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní