Domácí pekárna TEFAL OW 400131

Domácí pekárna Tefal OW 400131 na chléb a jiné pečivo pro automatické pečení má 1 hnětací hák. Nabízí 13 přednastavených programů, které zvládnou chleba o hmotnosti 500, 750 a 1 200g, včetně bezlepkového. Pekárna má dvě výměnné nádoby (kruhovou a obdélníkovou), lze tedy upéct chléb kulatý (do 1 000 g těsta) či hranatý (do 1 200 g těsta). U propečení kůrky se dá zvolit stupeň světlá, střední, tmavá. Zajímavým doplňkem je funkce Keep warm, udržování teplého jídla po dobu 1 hodiny.

obrázek ke článku Domácí pekárna TEFAL OW 400131

Technické parametry:


  • příkon 680 W
  • hmotnost 8 kg
  • rozměry (v x š x h) - 31×39×27,5 cm
  • provedení výrobku barva - stříbrná
  • možnost nastavení velikosti chleba - ANO
  • možnost nastavení propečení kůrky - ANO
  • počet volitelných programů – 13
  • program marmeláda - ANO
  • velký kontrolní průzor pro možnost sledování průběhu pečení
  • bezlepkové pečení – ANO
  • program rychlé pečení – ANO
  • funkce odložený start – ANO
  • funkce udržování teploty po ukončení programu - ANO
  • tepelně izolované plastové tělo přístroje
  • akustický signál pro vložení dalších ingrediencí - ANO

Přednastavené programy:


  • 1. Základní – dá se použít na většinu receptů, v kterých se používá bílá mouka.
  • 2. Rychlý – rychlejší verze programu Základního programu.
  • 3. Celozrnný – s použitím celozrnné mouky.
  • 4. Žitný – pro chléb s žitnou moukou.
  • 5. Francouzský – používá se pro pečení tradičního křupavého francouzského světlého chleba.
  • 6. Sladký - hodí se pro recepty, které obsahují více tuku a cukru (koláče nebo těsto s mlékem). Nelze překročit celkovou hmotnost těsta 1 000 g u hranaté nádoby a 750 g u kulaté nádoby na pečení.
  • 7. Super rychlý chléb – pouze chléb z bílé mouky.
  • 8. Koláč – pro pečení moučníků a koláčů, které obsahují prášek do pečiva.
  • 9. Bezlepkový – chléb z bezlepkové směsi.
  • 10. Těsto – příprava kynutého těsta a čerstvého těsta bez kvasnic (na nudle) bez tepelné úpravy.
  • 11. Tradiční těsto – neprovádí tepelnou úpravu. Používá se pro hnětení a zpracování těsta, které potřebuje kynout delší dobu (déle než 4 hodiny). Výsledkem je kynuté těsto, které výrazně jinak voní. Pečení se následně provádí v klasické troubě.
  • 12. Džem – příprava džemů a kompotů.
  • 13. Pouze pečení.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...

(c) Naše výživa, 2010-2017 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní