Domácí pekárna ETA 0149 90000 SIESTA

Domácí pekárna ETA 0149 90000 Siesta s antiadhézní úpravou formy na chleba zaručuje, že se bude chléb snadno vyndávat. Má 2 hnětací háky a vyjímatelné víko se skleněným průzorem. Maximální hmotnost chleba je 1 300 g, je zde možnost výběru ze 2 velikostí chleba (750 g, 1 300 g). Tato pekárna byla uživateli zvolena jako Miss sympatie, nabízí 9 přednastavených programů pro přípravu chleba a 1 přednastavený program pro přípravu džemů. U propečení kůrky se dá zvolit stupeň světlá, střední, tmavá. Pekárna má časovač, který umožňuje posunout ukončení programů až o 13 hodin.

obrázek ke článku Domácí pekárna ETA 0149 90000 SIESTA

Technické parametry:


  • příkon 800W
  • hmotnost 7,23 kg
  • rozměry (v x š x h) - 30 x 46 x 28 cm
  • provedení výrobku barva - bílá
  • možnost nastavení velikosti chleba - ANO
  • možnost nastavení propečení kůrky - ANO
  • počet volitelných programů - 9 + 1
  • displej se zobrazením stavu přípravy - ANO
  • bezlepkové pečení - ANO
  • funkce odložený start - 13 hodin
  • funkce udržování teploty po ukončení programu - ANO
  • akustický signál pro vložení dalších ingrediencí - ANO
  • antiadhézní úprava formy na chleba
  • vyjímatelné víko se skleněným průzorem

Přednastavené programy:


  • 1. Klasik – pro bílý pšeničný a hnědý žitný chléb.
  • 2. Sprint – pro rychlou přípravu bílého, pšeničného a žitného chleba.
  • 3. Toastový – pro přípravu zvlášť světlého bílého chleba.
  • 4. Sladký – pro přípravu sladkého kvasnicového chleba.
  • 5. Celozrnný – pro přípravu celozrnného chleba a chleba s nízkým obsahem lepku.
  • 6. Dort – pro hnětení/míchání surovin (např. na dort, koláč) s pečícím práškem, které se následně pečou po nastavený čas.
  • 7. Příprava těsta – pro přípravu těsta bez pečení (těsto pak můžete použít na chlebové rohlíky, pizzu atd.).
  • 8. Pečení – pro pečení hnědého chleba nebo dortů.
  • 9. Džem – příprava džemů a marmelády z čerstvého ovoce.
  • 10. Sendvič – pro přípravu světlého sendvičového chleba.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Přehled komentářů k článku
... doposud nebyl přidán žádný komentář ...

(c) Naše výživa, 2010-2017 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní