Komentáře ke článku: Černý jeřáb (arónie), což takhle dát si likér?

Černý jeřáb (arónie) se pěstuje jako nízký keř či stromek. Má dost trpké, ale velmi zdravé plody (černé kuličky), s vysokou biologickou a výživnou hodnotou, které mají i čistící účinek. Plody arónie se dají konzumovat v syrovém stavu, ale chutnější jsou upravené. Lze je sušit, kandovat, zavařovat nebo zpracovat na šťávu, víno či likér.


Sdílet na: Facebook Linkuj.cz Jagg.cz
Černý jeřáb
Vanda | 23.08.2016
Píšete zde recept na likér z černého jeřábu a udáváte, že ze směs vaří. A co tomu říkají obsahové látky v bezu??
Vitamíny se přeci varem zničí, a spousta jiných obsažených
hodnot.
Vyhledávání na webu nasevyziva.cz:



 
domácí lékař Domací lékař - alternativní medicína

léčba, prevence, osvědčené postupy našich předků
 
 
 

(c) Naše výživa, 2010-2023 - Provozní podmínky serveru - Použití cookies - Kontakty    Zobrazit verzi: Klasická | Mobilní